Thema maartenvandekamp.nl beschikbaar op GitHub

Na een paar jaar van aanpassingen, en een recente heropbouw van de CSS, merkte ik dat de wijzigingen aan mijn website steeds grondiger werden. De afgelopen week ben ik bezig geweest om nieuwe Custom Post Types aan mijn website toe te voegen (advertenties, gastartikel), en al die code moet onderhouden worden.

Nu werkte het prima om dat op Dropbox te doen, en dan een .zip ervan te maken, maar als je merkt dat je wijzigingen – die je live hebt gemaakt – vergeet over te zetten in de Dropbox map, dan wil het nog wel eens fout gaan met benamingen en dergelijke.

Vandaar dat vanaf vandaag in ieder geval het thema van maartenvandekamp.nl op Github staat. Van daaruit trek ik een kopie naar mijn server, zodat ik altijd de up-to-date versie heb.

De code is nu nog een bonte verzameling van allerlei snippets van andere goed functionerende thema’s van WordPress, en de bedoeling is om dit thema volledig mijn eigen te maken.

De Custom Post Types als plugins staan er ook al op. Daar moet nog aan gesleuteld worden…